Achterban zou vertrek van Ten Hag 'niet leuk vinden': 'Dat kan echt niet'

Achterban zou vertrek van Ten Hag 'niet leuk vinden': 'Dat kan echt niet'

05-11-2019 08:51 Laatste update: 11:25
31

NOS-commentator Arno Vermeulen geeft aan dat Erik ten Hag het niet kan maken om gedurende dit seizoen op te stappen bij Ajax om bij Bayern München aan de slag te gaan. Hij ziet dat Ten Hag in Amsterdam voldoende middelen heeft om er een mooi seizoen van te maken.

"Dat kan echt niet en hij is slim genoeg om zich te realiseren dat dit niet kan", stelt Vermeulen tijdens Voetbalpraat van FOX Sports. Natuurlijk, als je je eigen kans ziet dan ga je je in je hoofd in alle bochten wringen om te kijken of je het kan verantwoorden om te doen wat je eigenlijk wilt doen. En dan nog, in al die bochten zie je nu dat het niet kan."

Vermeulen vindt dat Ten Hag nog genoeg redenen heeft om in Amsterdam te blijven. "Hij kan kampioen worden en zit nog in de Champions League met een goed elftal waar hij wat mee kan bereiken na de winterstop. Tuurlijk, als je nu wegloopt word je door iedereen achtervolgt dat je het elftal en de club in de steek laat."

Kenneth Perez denkt juist dat als Bayern aanklopt het moeilijk is om nee te zeggen, maar Vermeulen blijft bij zijn standpunt. "De Ajax-achterban zou het leuk vinden als hij nu de deur achter zich dicht trekt en naar München gaat? Echt niet. Je kan niet tijdens een lopend seizoen dit elftal, deze club met droge ogen in de steek laten en naar München gaan", sluit hij af.