'Nederlandse Ronaldo' ontmoet Portugese ster: 'Ik probeerde me groot te houden'

'Nederlandse Ronaldo' ontmoet Portugese ster: 'Ik probeerde me groot te houden'

05-11-2019 11:56
30

Mohammed Taha gaat door het leven als look-a-like van Cristiano Ronaldo. Dat leverde de dertigjarige Nederlander al meerdere leuke klussen op. Voor eentje werd hij zelfs uitgenodigd in het huis van de huidige Juventus-ster.

Taha reisde af naar Madrid voor een commercial met Ronaldo, die toen nog actief was bij Real. "Ik probeerde me groot te houden. Het is maar een mens, dacht ik. Of je nou Ronaldo, de premier of een zwerver bent, aan het einde van de dag gaat iedereen naar de wc", vertelt hij aan VICE Sports. De Portugees bleek bijzonder vriendelijk. "Het was net alsof we gewoon vrienden waren. Alsof we elkaar al tien jaar kenden."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amazing vacation, amazing experience to be in the cockpit. Where should we go?😉👨🏻‍✈️😜

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo Lookalike (@cr7lookalike) op

Taha was onder meer te zien in een Israëlische reclamespot en prijkte in Finland groot op billboards. Ook in Madrid werd hij voor Ronaldo aangezien. Naar eigen zeggen kwamen honderden mensen op hem afgelopen. "Het was een hele horde, ongelooflijk. Sommige mensen begonnen aan me te trekken en wilden met me op de foto."

Na het reclameproject besloot Taha het Madrileense nachtleven in te duiken. Zo belandde hij in het VIP-gedeelte van een nachtclub en raakte hij in gesprek met Atlético Madrid-aanvaller Diego Costa. "Ik was niet echt fan van zijn gedrag als voetballer, maar hij was echt een lieve gast." Hij zag dat Costa er vandoor ging met een mooie vrouw. "Hij was een kwartiertje weg en toen kwam hij weer terug. Wat hij verder precies ging doen, weet ik niet."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did an amazing big secret project @rocbyronaldo with the real @cristiano. being invited into your house in Madrid was simply amazing. thank you for the hospitality and the chance to meet you. many people who know me personally, they know what u mean to me.. cant discribe it in word but looking up to the mentality and the great work you doing already more then 10 years. wish u luck in the future @cristiano @rickyregufe 🤙😄👌 Bookings: cr7lookalike.com #cristianoronaldo #cr7 #thebest #cristiano #ronaldo #realmadrid #portugal #model #rocbyronaldo #worldcup #lookalike #madeira #sportingportugal #lisboa #manchesterunited #siralexferguson

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo Lookalike (@cr7lookalike) op