'Van de Beek en ik hebben andere wegen gekozen, maar nu treffen we elkaar weer'

'Van de Beek en ik hebben andere wegen gekozen, maar nu treffen we elkaar weer'

Gepubliceerd: dinsdag 5 november 2019 om 16:45di 05-11-2019 om 16:45

Mason Mount bewaart goede herinneringen aan Ajax. Toen hij een jaar op huurbasis voor Vitesse speelde won hij twee keer van de Amsterdammers en ook met Chelsea wist hij de Johan Cruijff Arena met drie punten te verlaten.

Toen Mount voor Vitesse speelde won hij met 2-1 in Amsterdam en eindigde de terugwedstrijd in een 3-2 overwinning voor Vitesse. "Tijdens de heenwedstrijd zat ik op de bank", herinnert de Engelse spelmaker zich, opgetekend door de officiële site van Chelsea. "De tweede wedstrijd stond ik in de basis en wonnen we, dus ik heb goede herinneringen aan Ajax. Drie zeges uit drie wedstrijden, hopelijk kan ik dat doorzetten!"

De middenvelder had destijds al het gevoel dat Donny van de Beek en Matthijs de Ligt de top zouden bereiken. "Toen zag je al wat ze konden en nu is al helemaal duidelijk hoe ze zich ontwikkeld hebben", zegt Mount daarover. "Maar dat geldt ook voor mezelf. Ik heb een andere weg afgelegd dan Van de Beek en we doen het allebei goed. Vanavond staan we tegenover elkaar en het is altijd mooi om tegen jonge, goede spelers te spelen die zich nog ontwikkelen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws