Kwakman tipt overbodige AZ'er bij PSV: Misschien kunnen ze hem wel huren

Kwakman tipt overbodige AZ'er bij PSV: "Misschien kunnen ze hem wel huren"

Gepubliceerd: donderdag 7 november 2019 om 07:19do 07-11-2019 om 07:19

Kees Kwakman tipt Thomas Ouwejan bij PSV. Bij AZ zit de linksback op de bank omdat hij Owen Wijndal voor zich heeft. Kwakman vindt een (huur)transfer naar PSV helemaal niet gek gedacht.

PSV worstelt het hele seizoen al met linksbacks. Olivier Boscagli en Toni Lato overtuigen niet en Michal Sadílek is oorspronkelijk een middenvelder. Kwakman denkt mee met PSV. "Misschien kunnen ze hem wel huren. Ik denk niet dat hij heel tevreden is bij AZ", vertelt Kwakman bij Voetbalpraat op FOX Sports.

"Hij heeft Wijndal voor hem, die het geweldig doet. Ouwejan heeft er twee jaar opzitten in de Eredivisie en zit nu een half jaar op de bank. Misschien is het een noodoplossing. Het is een Nederlandse jongen die de bal over het algemeen aan dezelfde kleur geeft. Als ze een nieuwe speler willen moeten ze het daar gaan zoeken. Of AZ het gaat doen? Dat weet je niet. Als ze het niet proberen..."

Hans Kraay jr. is het met Kwakman eens en denkt dat Ouwejan een versterking is voor PSV. "Ouwejan is wel beter dan de drie linksbacks die ze hebben."

Poll

Eens met Kwakman?

(2194 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws