Cerny wijst oorzaak voor slechte Utrecht-periode aan: Mag je best weten

Cerny wijst oorzaak voor slechte Utrecht-periode aan: "Mag je best weten"

Gepubliceerd: donderdag 7 november 2019 om 07:57do 07-11-2019 om 07:57

Laatste update: donderdag 7 november 2019 om 08:05do 07-11-2019 om 08:05

Vaclav Cerny vindt dat hij gedurende het seizoen de boot gemist heeft bij FC Utrecht. De van Ajax overgekomen aanvaller begon in de basis, maar krijgt onder John van den Brom steeds minder kansen. Cerny kijkt vooral naar zichzelf.

Cerny viel de laatste weken alleen maar in of bleef op de bank. Hij noemt het een 'lastige periode'. "Ik startte in de basis in de belangrijke Europa League-wedstrijden en de eerste competitiewedstrijden, daarna niet meer tot het bekerduel van vorige week", vertelt Cerny in het Algemeen Dagblad. "Op trainingen gaat het allemaal goed en is er geen specifiek ding dat ik beter moet doen. Ik werk elke dag hard en ik moet blijven vechten."

Cerny vindt dat hij steken heeft laten vallen en kijkt dus vooral naar zichzelf. "Natuurlijk, dat mag je best weten. Ik kwam van Ajax en meteen waren daar die belangrijke voorrondes in de Europa League."

"Na drie jaar op rechts te hebben gespeeld stond ik nu op links, met nieuwe spelers bij een nieuwe club. Alles was nieuw. Ik was niet op mijn best en dat geef ik eerlijk toe. Ik speelde niet echt goed. Misschien zou het een paar wedstrijden verder beter zijn gegaan, maar toen was het al voorbij."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Komt het nog goed met Cerny?

(1935 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws