'We hebben nu vier keer op rij niet gewonnen. Crisis? Dat denk ik wel'

'We hebben nu vier keer op rij niet gewonnen. Crisis? Dat denk ik wel'

Gepubliceerd: donderdag 7 november 2019 om 12:52do 07-11-2019 om 12:52

Daniel Schwaab erkent dat het crisis is bij PSV. De club won al vier keer op rij niet, maar kan zich donderdagavond wel plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League. PSV moet dan winnen van LASK Linz.

"Het was niet zo makkelijk. We hebben nu vier keer op rij niet gewonnen. Dat is te weinig voor een topclub als PSV. Daarom moeten we nu weer zo snel mogelijk resultaat halen", vertelt Schwaab aan FOX Sports.

"Of het crisis is? Dat denk ik wel. Als je vier keer op rij niet wint is dat te weinig. We eisen meer van onszelf. Dat wordt ook gezegd in de kleedkamer. Het is belangrijk daar iedereen goed mee omgaat. Het is nu gebeurd, maar we moeten nu weer resultaat halen."

Schwaab speelt donderdag waarschijnlijk met Nick Viergever in plaats van Timo Baumgartl. "Ik ben zo ervaren en kan met iedereen spelen. Soms is het makkelijker wanneer je op elkaar bent ingespeeld en weet hoe de man naast jou denkt en voetbalt, maar het maakt geen groot verschil. In zulke fases heb je ervaring nodig. Dat kan helpen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws