België in rep en roer door falende Club Brugge-spits: Natuurlijk ben ik kwaad

België in rep en roer door falende Club Brugge-spits: "Natuurlijk ben ik kwaad"

Gepubliceerd: donderdag 7 november 2019 om 15:51do 07-11-2019 om 15:51

Laatste update: donderdag 7 november 2019 om 15:54do 07-11-2019 om 15:54

Onrust bij Club Brugge: in de verloren Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain (1-0) eiste Mbaye Diagne een strafschop op. De spits miste en kreeg na afloop de volle laag van zijn teamgenoten en trainer Philippe Clement.

Diagne pakte in de tweede helft de bal af van Hans Vanaken en miste. Club Brugge-doelman Simon Mignolet is woest. "Ja, dat is logisch", antwoordde de doelman voor de camera van VTM. "We gaan dit intern bespreken en aanpakken. Het heeft geen zin om dit voor de televisie te doen."

Ook Clement is not amused. "Natuurlijk ben ik kwaad. Hij (Diagne, red.) wil scoren en heeft de foute reactie." Hij stelt dat het incident intern wordt besproken. "Ik heb voor de kleedkamer duidelijk gemaakt wat ik ervan dacht. Maar wat ik daar gezegd heb, moet in de kleedkamer blijven."

Na afloop liet ook Diagne van zich horen op Instagram. 'Het spijt me heel erg voor vanavond. Ik zat absoluut fout en ik wilde enkel het team helpen. Ik heb een grote fout gemaakt. Daarvoor wil ik mij verontschuldigen. Ik zal er alles aan doen om terug te geven wat jullie verdienen. Het spijt me.'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws