Ajax heeft terugkoopoptie: Ik wil daar nog niet over nadenken

Ajax heeft terugkoopoptie: "Ik wil daar nog niet over nadenken"

Gepubliceerd: vrijdag 8 november 2019 om 07:52vr 08-11-2019 om 07:52

Kaj Sierhuis denkt momenteel niet aan een eventuele terugkeer bij Ajax. FC Groningen huurt de spits tot het einde van het seizoen en heeft een optie tot koop, al heeft Ajax wel een terugkoopoptie.

"Ik wil daar nog niet over nadenken", vertelt Sierhuis vrijdag in het Algemeen Dagblad. "Ik wil de flow waarin ik nu zit vasthouden, mijn wedstrijden blijven spelen en belangrijk zijn voor FC Groningen."

Sierhuis heeft de smaak inmiddels goed te pakken bij Groningen. Hij begon op de bank, maar krijgt inmiddels steeds meer kansen en scoort ook veel meer. Toen Sierhuis op de bank belandde, vroeg hij zich af wat hij beter moest doen. "Ik leg mezelf veel druk op, wil altijd presteren. Ik leef voor het voetbal, ben er altijd mee bezig. Na een voorbereiding waarin ik goed voetbalde en ook mijn goals meepikte, liep het in de eerste competitiewedstrijden niet zoals ik hoopte."

"Ik ergerde me aan mezelf, maar ook aan het feit dat ik veel minder ballen kreeg dan daarvoor. Met als gevolg dat ik mezelf nóg meer druk oplegde. De volgende wedstrijd móét ik scoren, dat idee. Terwijl je juist dan kunt blokkeren. Daar had ik, denk ik, even last van."

Poll

Heeft Sierhuis het niveau van Ajax 1?

(2184 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws