Koeman draait bij over Boadu: Het is inderdaad 'ietsje' geworden haha

Koeman draait bij over Boadu: "Het is inderdaad 'ietsje' geworden haha"

Gepubliceerd: vrijdag 8 november 2019 om 14:50vr 08-11-2019 om 14:50

Laatste update: vrijdag 8 november 2019 om 15:07vr 08-11-2019 om 15:07

Het debuut van Calvin Stengs en Myron Boadu in de selectie van het Nederlands elftal is een compliment aan heel AZ. Dat stelt trainer Arne Slot.

"Dit is prachtig. Ik kan dit ook niet los zien van de prestaties van het hele team op dit moment", reageert Slot in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Het zijn niet de enige internationals die we hebben zoals ook Pantelis Hatzidiakos (Griekenland, red.) en Oussama Idrissi (Marokko, red.). En degene die niet international zijn, zijn in elk geval nadrukkelijk in beeld denk ik."

Het uitblijven van een Oranje-oproep voor Marco Bizot, is een kleine domper op de feestvreugde. "Wat dat betreft is het jammer dat onze keeper Marco Bizot niet is geselecteerd. Hij heeft toch vaak de nul gehouden dit seizoen." Bondscoach Ronald Koeman geeft de voorkeur aan Kenneth Vermeer en Jeroen Zoet.

Slot denkt dat de prestaties van Stengs en Boadu in de topwedstrijden van de laatste weken Koeman hebben overtuigd. "Net als het spelen om de drie á vier dagen. Dat is belangrijk voor een topspeler en daar gaan ze goed mee om. De bondscoach zei recent dat het voor Myron nog ietsje te vroeg was. Het is inderdaad 'ietsje' geworden haha."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws