Dramatisch Tottenham wint ondanks hulp van VAR thuis niet van Sheffield United

Dramatisch Tottenham wint ondanks hulp van VAR thuis niet van Sheffield United

Gepubliceerd: zaterdag 9 november 2019 om 17:54za 09-11-2019 om 17:54

Tottenham heeft weer niet weten te winnen in de Premier League. Op 28 september won Spurs voor het laatst en ook Sheffield United wist de ploeg van trainer Mauricio Pochettino in Londen op een gelijkspel te houden.

De onrust bij Tottenham houdt voorlopig nog wel even aan na een teleurstellend 1-1 gelijkspel tegen Sheffield United. De Londenaren waren op eigen veld niet in staat om goed voetbal te spelen tegen de promovendus, kwamen in de tweede helft toch nog op voorsprong via Heung-Min Son maar kregen alsnog het deksel op de neus. David McGoldrick's treffer werd nog twijfelachtig afgekeurd wegens buitenspel (zie beelden), maar de goal van George Baldock telde wel: 1-1. Tottenham blijft kwakkelen en staat nu twaalfde met veertien punten, terwijl Sheffield het keurig doet met een vijfde plaats.

Laagvlieger Southampton maakte het Everton knap lastig in het zuiden van Engeland, maar uiteindelijk ging het bezoek uit Liverpool er wel met de punten van door. Tom Davies en Richarlison scoorden, respectievelijk in de eerste en de tweede helft. Danny Ings zette The Saints in de tweede helft nog wel op 1-1, maar zijn treffer leverde geen resultaat op voor Southampton. Everton, waar Marcel Brands eindverantwoordelijk is voor voetbalzaken, stijgt door de driepunter op Saint Mary's naar plaats dertien. Southampton staat voorlaatste en moet serieus rekening gaan houden met een strijd tegen degradatie dit seizoen.

Overige wedstrijden:
Burnley - West Ham United 3-0
Newcastle United - Bournemouth 2-1

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws