Leicester mag zich weer opmaken voor droomjaar na knappe zege op Arsenal

Leicester mag zich weer opmaken voor droomjaar na knappe zege op Arsenal

Gepubliceerd: zaterdag 9 november 2019 om 20:24za 09-11-2019 om 20:24

Een prima spelend Leicester City heeft wederom bewezen dat het dit seizoen mee gaat doen om de Champions League-plekken in de Premier League. De formatie van trainer Brendan Rodgers won op eigen veld met 2-0 van Arsenal.

Het King Power Stadium, drieënhalf jaar geleden nog het podium van een voetbalsprookje toen Leicester de titel won, kan zich gaan opmaken voor weer een succesvol jaar. De ploeg van Brendan Rodgers speelde aan de hand van smaakmaker James Maddison een prima wedstrijd tegen Arsenal en uitte het krachtsverschil in de tweede helft ook in de score.

Twintig minuten voor tijd prikte Jamie Vardy de 1-0 tegen de touwen, waardoor Arsenal iets meer moest komen om toch aan een resultaat te kunnen denken. Dat resulteerde niet in een Londense gelijkmaker, maar in de 2-0 van Leicester. Uitblinker Maddison was daarvoor verantwoordelijk en bracht daarmee zijn ploeg ook in veilige haven.

Het geweldig presterende Leicester staat na twaalf speelronden tweede in de Premier League. Als Manchester City de topper van zondag tegen Liverpool verliest blijft het daar ook staan.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws