Fraser waarschuwde vooraf al: 'Een grove fout, daar ben ik behoorlijk kwaad over'

Fraser waarschuwde vooraf al: 'Een grove fout, daar ben ik behoorlijk kwaad over'

Gepubliceerd: zaterdag 9 november 2019 om 21:49za 09-11-2019 om 21:49

Henk Fraser is op zijn zachtst gezegd niet tevreden met het optreden van zijn ploeg bij SC Heerenveen. De Spartanen stonden lang op een 1-0 voorsprong, maar in de laatste twintig minuten draaide Heerenveen in de persoon van Chidera Ejuke de wedstrijd om.

Dat juist Ejuke twee haast identieke goals maakte irriteerde Fraser. "Hij was één van de keypoints in de meeting, dus dan weet je waar de frustratie vandaan komt", meldt de Sparta-trainer tegenover FOX Sports. "Dit is Eredivisie, maar sommige spelers denken nog om amateurniveau. Met alle respect voor dat niveau, maar daar kan je dit soort foutjes maken. Hier niet. Dat is super storend op dit moment."

Zeventig minuten lang had Sparta alles onder controle, maar toch stapten Fraser en de zijnen zonder punten terug in de bus naar Rotterdam. "Ik ben voor het eerst serieus pissig over een verloren wedstrijd. We moeten de wedstrijd lezen in de eindfase, maar dan laten we een speler met specifieke kwaliteiten twee keer schieten. Dat is een grove fout en daar ben ik behoorlijk kwaad over."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws