'Memphis krijgt nieuwe kans in Premier League-top: bod van 58 miljoen in de maak'

'Memphis krijgt nieuwe kans in Premier League-top: bod van 58 miljoen in de maak'

10-11-2019 09:28
92

Memphis Depay krijgt mogelijk een nieuwe kans in de top van de Premier League. Volgens The Daily Mirror heeft Tottenham Hotspur zijn zinnen gezet op de aanvalsleider van Oranje en Olympique Lyon.

Na zijn mislukte avontuur bij Manchester United is de oud-PSV'er helemaal opgeleefd. Hij kan inmiddels op interesse rekenen van meerdere grote clubs. Ook Spurs bekeek Memphis de afgelopen periode regelmatig. Zo zaten scouts op de tribune tijdens de laatste Champions League-duels van Lyon met Benfica.

Memphis maakte blijkbaar een goede indruk, want de Londenaren willen doorpakken met een bod van 58 miljoen euro, schrijft de Britse boulevardkrant. Tottenham houdt daarnaast de ontwikkeling van zijn Franse ploeggenoot Moussa Dembélé in de gaten, maar de Oranje-international geniet naar verluidt de voorkeur.

Memphis was in de Ligue 1 al goed voor zeven goals en één assist in negen duels. In de Champions League staat de teller na vier optredens op vier treffers. Dinsdag moest hij zich wel geblesseerd laten vervangen tegen Benfica. Of de EK-kwalificatieduels van het Nederlands elftal in gevaar komen, is onduidelijk.