Update: Feyenoord heeft Senesi-nieuws: niet naar Jong Argentinië

Update: Feyenoord heeft Senesi-nieuws: niet naar Jong Argentinië

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 08:51ma 11-11-2019 om 08:51

Marcos Senesi is na zijn heldenrol voor Feyenoord tegen RKC (de winnende 3-2 werd ingekopt door de Argentijn) naar het ziekenhuis gegaan. Daar heeft de stopper foto's laten maken van zijn onderarm, aangezien gevreesd wordt voor een breuk.

Senesi werd door Advocaat naar de kant gehaald omdat hij met die armblessure weer terug het veld in wilde gaan. Er wordt nu gevreesd voor een botbreuk, schrijft het Algemeen Dagblad. Na de wedstrijd is de Argentijn naar het Erasmus Medisch Centrum gegaan om daar foto's te laten maken van zijn onderarm. Het is nog niet duidelijk wat Senesi mankeert, maar bij Feyenoord hoopt men dat er in ieder geval geen botbreuk geconstateerd wordt.

Na een bijzonder moeizaam begin in Rotterdam werd Senesi in De Kuip matchwinner door vijf minuten voor tijd een vrije trap van Steven Berghuis in te koppen. Daarmee werd RKC, dat in de eerste helft op een 2-0 voorsprong kwam in Rotterdam, alsnog over de knie gelegd. Senesi begint dus een deel van zijn transfersom van zeven miljoen terug te betalen aan Feyenoord.

Update: Senesi heeft tegen RKC een armblessure opgelopen, meldt Feyenoord maandag via de officiële kanalen. Het is niet precies duidelijk hoe ernstig de kwetsuur is, maar Senesi reist in ieder geval niet af naar Jong Argentinië, dat interlandverplichtingen heeft. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws