PSV-icoon voert druk op: 'Dan is het einde oefening voor Van Bommel'

PSV-icoon voert druk op: 'Dan is het einde oefening voor Van Bommel'

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 15:48ma 11-11-2019 om 15:48

René van de Kerkhof is in mineur door de crisis bij PSV. De Eindhovense club wisten zondag ook niet te winnen van Willem II (2-1 verlies), waardoor het al zes wedstrijden wachten is op een zege.

"Het enige positieve is dat we komend weekend niet kunnen verliezen", verzucht Van de Kerkhof in gesprek met Omroep Brabant. Deze week ligt de competitie stil vanwege de interlandperiode. "Dit mag niet gebeuren bij PSV, zes wedstrijden op rij zonder overwinning."

"Ik heb dit volgens mij nog nooit meegemaakt. Ik was zondagmiddag toevallig nog even bij onze oud-trainer Kees Rijvers. Die is ook zo teleurgesteld in het huidige PSV. Die man is inmiddels 93 jaar oud. Dat hij dit nog moet meemaken... Dat vind ik heel erg", vervolgt Van de Kerkhof.

Door de crisis neemt de kritiek op trainer Mark van Bommel toe. Wat Van de Kerkhof betreft is een ontslag nog niet aan de orde. "Tja, wie moet je als opvolger vinden? Ik zou hem gewoon de kans geven. Dadelijk komen de geblesseerden weer terug. Maar krijg je het dan nog niet op de rails, dan denk ik dat het einde oefening is voor Van Bommel. Hij moet het tot eind december zien waar te maken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie PSV

Poll

Stelling: het is logisch dat Van Bommel niet opstapt

(6794 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws