PEC spreekt vertrouwen uit in Stegeman: 'Al verliezen we van Fortuna Sittard'

PEC spreekt vertrouwen uit in Stegeman: 'Al verliezen we van Fortuna Sittard'

11-11-2019 21:40
35

Het bestuur van PEC Zwolle schaart zich bij monde van voorzitter Adriaan Visser achter John Stegeman. De trainer van de Blauwvingers zit met zijn club in zwaar weer, maar hoeft voorlopig niet te vrezen voor ontslag.

Twee weken geleden kreeg Stegeman nog te horen dat zijn positie niet ter discussie stond, maar na twee nederlagen verder is het de vraag hoe dat er nu voor staat. "Door die verliespartijen zijn we niet meer aan hem gaan twijfelen", zegt Visser in De Stentor. "De trainer zit nog steeds goed in de wedstrijd. Hoewel de resultaten tegenvallen, voldoet hij nog steeds aan de ingrediënten waardoor we hem gekozen hebben in de zomer."

Wedden

Meer odds

"Zo lang hij grip heeft op de groep, is hij onze trainer", gaat de voorzitter van de club uit de Overijsselse hoofdstad verder. "Dat zal na een nederlaag tegen Fortuna, waar we natuurlijk niet van uitgaan, niet anders zijn. Het gevoel dat we aan een dood paard trekken is er totaal niet. Er is dan ook vertrouwen bij de clubleiding en de organisatie en ook bij de spelers staat hij er goed op."