KRC Genk heeft genoeg gezien: kampioen van België neemt afscheid van trainer

KRC Genk heeft genoeg gezien: kampioen van België neemt afscheid van trainer

Gepubliceerd: dinsdag 12 november 2019 om 11:06di 12-11-2019 om 11:06

Laatste update: dinsdag 12 november 2019 om 11:15di 12-11-2019 om 11:15

Felice Mazzu is niet langer trainer van KRC Genk. Dat deelt de regerend Belgisch kampioen dinsdagochtend mee. Genk stelt binnenkort een vervanger voor Mazzu voor, maar tot dat moment zal assistent Domenico Olivieri de troepen tijdelijk onder zijn hoede nemen.

KRC Genk deelt mee dat de samenwerking met Mazzu per direct is stopgezet. Ook zijn assistenten Tom Van Imschoot, Denis Dessaer en Sandro Salamone worden bedankt voor bewezen diensten.  

Na het vertrek van Mazzu klinkt het bij Genk: "De voorbije weken was de trend hoe langer hoe meer negatief, en de clubleiding heeft niet meer het gevoel dat de huidige technische staf nog voor een ommekeer kan zorgen."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Einde verhaal voor Mazzu bij KRC Genk! Hebben de Limburgers de juiste beslissing genomen? 🤔 #KRCGenk #RacingGenk #Genk #Mazzu #JPL

Een bericht gedeeld door Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Schuld voor slechte resultaten bij Genk
Genk rekent Mazzu de slechte resultaten van de voorbije weken aan. De ploeg staat momenteel negende op de ranglijst. In de Belgische competitie verloor de landskampioen al zes keer. "De club beseft dat de ploeg na de landstitel opnieuw in opbouw is, maar het verschil tussen de intrinsieke kwaliteit van de spelersgroep en de prestaties is te groot."

Tot slot had Genk ook nog mooie woorden over voor Mazzu. "KRC Genk heeft respect voor het werk van Felice Mazzu, die zich op elk ogenblik een gentleman en een warme persoonlijkheid heeft getoond. De club bedankt hem en zijn assistenten voor hun toewijding en wenst hen veel succes in de toekomst."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws