Ajax in Argentinië gelinkt aan voormalig Real Madrid-doelwit: 'Een geweldig team'

Ajax in Argentinië gelinkt aan voormalig Real Madrid-doelwit: 'Een geweldig team'

Gepubliceerd: dinsdag 12 november 2019 om 12:14di 12-11-2019 om 12:14

Exequiel Palacios wordt in Argentijnse media in verband gebracht met een overstap naar Ajax. De 21-jarige middenvelder van River Plate was een jaar geleden naar verluidt nog dicht bij een transfer naar Real Madrid.

"De waarheid is dat ik er niets vanaf wist, jij vertelt het mij", reageert Palacios in gesprek met Infobae op de vermeende interesse van de Nederlandse kampioen. Hij is desondanks lovend over Ajax. "Het is een geweldig team, een club die nu sterk aan het worden is. Maar mijn gedachten zijn bij River. Ik doe mijn best en hoop op alle fronten om de prijzen mee te doen."

De Argentijn zag vorig jaar nog een overstap naar Real Madrid afketsen, maar naar eigen zeggen was dat geen grote klap. "Nee, dat raakte mij niet. Mijn hoofd was altijd rustig en volledig bij River Plate. Het ging niet door, maar ik ben heel gelukkig hier. Als de kans zich nog eens voordoet, merken we dat vanzelf. Zo niet, dan zit ik prima hier."

Palacios ligt tot medio 2021 vast bij de Argentijnse topclub. Volgens Transfermarkt bedraagt zijn waarde momenteel zo'n twintig miljoen euro.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws