Derksen heeft nieuws: ''arrogante kakker' Koevermans zal De Jong niet opvolgen'

Derksen heeft nieuws: ''arrogante kakker' Koevermans zal De Jong niet opvolgen'

Gepubliceerd: dinsdag 12 november 2019 om 15:24di 12-11-2019 om 15:24

Feyenoord is nog altijd bezig met het vormen van een nieuw bestuur: Frank Arnesen en Mark Koevermans (rechts op de foto) zouden de permanente opvolgers van technisch directeur Martin van Geel en algemeen directeur Jan de Jong moeten worden. De aanstelling van Arnesen is een kwestie van tijd, maar de kwestie-Koevermans lijkt een stuk lastiger te zijn.

Arnesen liet zelf al weten dat hij binnenkort aan de slag gaat in De Kuip, maar dat hij zijn contract nog moet ondertekenen. "Ze hebben zijn contract helemaal in orde gemaakt na de onderhandelingen. Dat contract is verstuurd naar de zaakwaarnemer, die gaat zich erover buigen – want dat is een heel gedoe in die wereld – en bepalen of alles correct in het contract staat", liet Johan Derksen maandagavond weten in Veronica Inside, op basis van een 'doorgaans betrouwbare bron' rondom De Kuip.

De aanstelling van beoogd collega Koevermans heeft echter meer voeten in de aarde. De voormalig commercieel directeur is sinds kort algemeen directeur ad interim, maar niet veel draagvlak te hebben in Rotterdam-Zuid. "Hij heeft één vriend in de raad van commissarissen. En die pusht hem nogal. Maar die ligt héél slecht bij Feyenoord, ze vinden hem een beetje een arrogante kakker. Hij wordt geen algemeen directeur", stelt Derksen.

Feyenoord lijkt echter niet veel alternatieven te hebben. "Ze hadden natuurlijk heel graag die jongen van AZ (Robert Eenrhoorn, red.) gehad. En ze willen het liefst iemand met een Feyenoord-verleden. En het valt ook niet mee om iemand te vinden, die leiding kan geven aan zo'n ingewikkeld bedrijf. En het is niet zo dat je zomaar een voetbalclub kunt runnen, als je zo uit het bedrijfsleven komt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws