'Ten Hag op shortlist van drie: Bayern München droomt van Guardiola'
Guardiola en Ten Hag in hun gezamenlijke Bayern-tijd

'Ten Hag op shortlist van drie: Bayern München droomt van Guardiola'

Gepubliceerd: woensdag 13 november 2019 om 08:52wo 13-11-2019 om 08:52

Erik ten Hag is één van de drie kandidaten om de nieuwe trainer van Bayern München te worden, zo meldt BILD woensdag. Volgens het doorgaans goed ingevoerde medium is Pep Guardiola de 'droomkandidaat' van de Bundesliga-kampioen.

Bayern zou ervan dromen om Guardiola in de zomer terug te halen naar de Allianz Arena. De Catalaanse succestrainer staat nog altijd op goede voet met het bestuur van Der Rekordmeister. Hij lijkt dit seizoen bovendien minder gelukkig bij Manchester City, nadat hij zijn vrouw en kinderen onlangs zag terugkeren naar Spanje.

Bayern sluit niet uit dat Guardiola wel wat ziet in een terugkeer naar München, waar hij nog altijd zijn huis heeft. Of de missie daadwerkelijk kans van slagen heeft, blijft evenwel afwachten. De voormalig trainer van FC Barcelona lijkt ook wel wat te zien in het idee om na Manchester City een nationaal team onder zijn hoede te nemen.

Daardoor kijkt Bayern ondertussen ook verder. Paris Saint-Germain-trainer Thomas Tuchel én Ten Hag zijn de andere opties. De Duitse grootmacht nam na het ontslag van Niko Kovac al contact op met Tuchel. Ten Hag lijkt sowieso oren naar een overstap te hebben, al gaf hij al aan dit seizoen sowieso af te maken bij Ajax.

Hansi Flick, die momenteel de honneurs waarneemt, heeft er geen moeite mee om weer de rechterhand te worden van een nieuwe toptrainer, besluit BILD.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou Ten Hag geschikt zijn voor Bayern München?

(13237 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws