Mazraoui: 'Ik las dat Dest de strijd had gewonnen, maar ik was nog niet begonnen'

Mazraoui: 'Ik las dat Dest de strijd had gewonnen, maar ik was nog niet begonnen'

Gepubliceerd: donderdag 14 november 2019 om 07:10do 14-11-2019 om 07:10

Noussair Mazraoui beleefde vorig seizoen zijn grote doorbraak bij Ajax, maar moest na zijn deelname aan de Afrika Cup even een pas op de plaats maken. Terwijl de Marokkaans international langzaam maar zeker weer honderd procent fit probeerde te worden, meldde Sergiño Dest zich aan het front.

Dest speelde tijdens de eerste wedstrijden van het seizoen rechtsback in plaats van Mazraoui. "Dan las ik dat Sergiño Dest de concurrentiestrijd had gewonnen. Terwijl ik überhaupt nog helemaal niet aan een strijd was begonnen", spreekt hij zijn verbazing uit in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Als je er even niet bent, vergeten mensen al snel wie je bent en wat je kan. Ach, zo gaat dat blijkbaar."

Tijdens de wedstrijden tegen PEC Zwolle, Chelsea en FC Utrecht was er weer een basisplek ingeruimd voor Mazraoui. "Mijn seizoen is voor mijn gevoel nu pas echt begonnen. Ik wil de lijn van vorig jaar doortrekken, weer belangrijk zijn voor de ploeg en mooie momenten beleven", doelt hij op wedstrijden zoals die tegen Chelsea. "Daar was ik echt aan toe."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws