Steun van Ziyech, Promes en Mazraoui bij Ajax: 'We zijn eigenlijk altijd samen'

Steun van Ziyech, Promes en Mazraoui bij Ajax: 'We zijn eigenlijk altijd samen'

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 08:09ma 11-11-2019 om 08:09

Laatste update: maandag 11 november 2019 om 08:20ma 11-11-2019 om 08:20

Zakaria Labyad kan niet anders dan blij zijn met de kans die hij zondag tegen FC Utrecht kreeg van Ajax-trainer Erik ten Hag. Als vervanger van David Neres stond hij voor het eerst dit seizoen in de basis.

"Dit was de kans waar ik hard voor heb gewerkt", reageert Labyad in De Telegraaf. "Elke dag weer. Er zijn veel spelers van ver gekomen en daar heb ik een voorbeeld aan genomen. Ik trainde ondanks mijn situatie met heel veel plezier, lachte veel en was altijd positief. Het plezier liet ik mij door niemand afnemen."

Over zijn optreden was Labyad best tevreden. "Ik denk dat ik het redelijk goed heb gedaan met een assist en veel dreiging. Ik heb geen gekke dingen gedaan en hard gewerkt in de omschakeling. Ik was extra getergd om mezelf te laten zien, omdat ik eindelijk weer eens mocht starten en ook nog tegen mijn oude club."

Labyad, die een kwartier voor tijd werd afgelost door Noa Lang, had de laatste tijd veel steun aan Hakim Ziyech, Quincy Promes en Noussair Mazraoui. "We zijn eigenlijk altijd met zijn vieren samen en ze besteedden voor en tijdens de wedstrijd extra aandacht aan me. (...) Ze zeiden: maak je niet druk, het komt goed."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws