Onana eens met 'transferuitspraken' Ten Hag: "Als hij dat zegt, is het waar"

Gepubliceerd: zo 10 november 2019 om 18:25

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Erik ten Hag zei voorafgaand aan de competitiewedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax dat Andre Onana klaar is voor de Premier League. De 23-jarige doelman kan daar alleen maar mee instemmen, knikt hij voor de camera van VoetbalPrimeur.

Emile van de Sande
AMSTERDAM

Onana is het eens met Ten Hag. "Ja, hij is de trainer, dus hij weet meer dan ik. Als hij dat zegt, is het waar", zegt de Ajax-doelman, die afgelopen zomer nog een opgewaardeerd contract tot medio 2022 ondertekende in Amsterdam. "We zullen zien wat er gaat gebeuren. Natuurlijk is het belangrijk om een stap te maken, maar ik geniet ook bij Ajax als dat er niet van komt."

De laatste dagen wordt Onana nadrukkelijk gelinkt aan Europese topclubs, waaronder Manchester United, Tottenham Hotspur en Paris Saint-Germain. De hoofdrolspeler heeft zelf echter geen idee over zijn volgende stap. "Luister mijn vriend, als ik niet weet wat ik over een paar uur ga doen, dan kan ik ook niet zeggen wat er over zes maanden gaat gebeuren", lacht hij. "We zullen zien. Ik geef alles voor deze club."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws