Willem II komt met contractnieuws: doelman tekent eerste profcontract in Tilburg

Willem II komt met contractnieuws: doelman tekent eerste profcontract in Tilburg

Gepubliceerd: donderdag 14 november 2019 om 18:05do 14-11-2019 om 18:05

Willem II heeft er een doelman bij: Connor van den Berg (links op de foto) heeft zijn eerste profcontract bij de ploeg uit Tilburg getekend. De achttienjarige sluitpost staat hierdoor tot de zomer van 2022 onder contract bij de Tricolores.

Van den Berg speelde al een tijdje mee bij het eerste elftal van de club, maar het duurde even voordat hij zijn eerste profcontract mocht tekenen. "Deze dag kan niet meer stuk. Mijn eerste contract en dan meteen voor zolang. Dat is top", begint de keeper op de clubwebsite van Willem II. Hij heeft nog een aantal keepers voor zich, maar is wekelijks verzekerd van speeltijd bij de onder negentien van de club. "Met drie andere, meer ervaren keepers voor me ben ik blij dat ik toch wekelijks bij onder 19 aan speeltijd kan komen."

Van den Berg heeft een duidelijke doelstelling voor ogen en heeft niet veel tijd nodig om op die vraag te antwoorden. "Dat is een gemakkelijke vraag. Eerste doelman worden bij Willem II. Het is een fantastische club met een mooi stadion en geweldige supporters", sluit hij af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws