Vertrokken Groningen-directeur: 'Ik wilde niet weg en zit met veel vraagtekens'

Vertrokken Groningen-directeur: 'Ik wilde niet weg en zit met veel vraagtekens'

Gepubliceerd: donderdag 14 november 2019 om 23:29do 14-11-2019 om 23:29

Robbert Klaver is na twaalf jaar vertrokken bij FC Groningen. De Trots van Het Noorden meldde dat het contract van de commercieel directeur 'in onderling overleg' is ontbonden, maar hij heeft zelf een heel andere lezing.

"Ik heb twaalf jaar met heel veel passie bij FC Groningen gewerkt", zegt Klaver tegen RTV Noord. "Dat heeft me zowel zakelijk als privé heel veel gebracht en zonder emotioneel te worden voelt dat toch alsof me dat ontnomen wordt." Het is hem nog niet duidelijk waarom hij weg moest. "Ik wilde helemaal niet weg. Ik zit nog met veel vraagtekens. Er werd gezegd dat er een verschil in visie was, maar ik ben het helemaal eens met de visie. De ambities en mogelijkheden voor de club zijn er."

De vertrokken directeur probeert naar de reden te gissen. Dat hij van 'de oude stempel is gaf mogelijk frictie'. Volgens Klaver wil algemeen directeur Wouter Gudde te snel. "Je moet stapje voor stapje vooruitgaan. Maar het is lastig om het specifiek te benoemen, er is geen sprake van ruzie. Maar de manier van werken lag gewoon te ver uit elkaar", stelt hij. "Ik vind het erg jammer, want ik wilde helemaal niet weg."

Klaver hoeft mogelijk niet lang thuis te zitten. Hij wordt in verband gebracht met FC Emmen. "Ik heb nog geen gesprek met Emmen gehad en morgen ga ik eerst al mijn spullen inleveren en mensen gedag zeggen bij de club. Daarna ga ik pas nadenken over de toekomst."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws