VVV heeft 'voorlopig tot de winterstop' opvolger van ontslagen Maaskant

VVV heeft 'voorlopig tot de winterstop' opvolger van ontslagen Maaskant

Gepubliceerd: vrijdag 15 november 2019 om 20:24vr 15-11-2019 om 20:24

Laatste update: vrijdag 15 november 2019 om 20:28vr 15-11-2019 om 20:28

VVV-Venlo heeft een tijdelijke opvolger voor de ontslagen Robert Maaskant gevonden. Jay Driessen zal voorlopig de honneurs waarnemen in De Koel, maken de Venlonaren vrijdagavond bekend via de officiële kanalen.

Driessen is bepaald geen onbekende in Venlo: nadat hij jarenlang als speler actief was geweest voor VVV, fungeerde hij vijf seizoenen lang als assistent-trainer onder Maurice Steijn. De vijftigjarige Venlonaar ging afgelopen zomer met Steijn mee naar Al Wahda in de Verenigde Arabische Emiraten, maar had zijn handen vrij nadat de hoofdtrainer aan de dijk werd gezet. Driessen zal 'voorlopig tot aan de winterstop' voor de groep staan in Venlo.

De verloren zoon wilde VVV graag uit de brand helpen. "Toen mij gevraagd werd of ik in Venlo tot aan de winterstop voor de groep wilde gaan staan, heb ik daar niet lang over na hoeven te denken en heb ik meteen 'ja' gezegd", aldus de tijdelijke nieuwe hoofdtrainer in gesprek met de VVV-site. "VVV-Venlo heeft natuurlijk altijd een speciale plek in mijn hart."

Technisch manager Stan Valckx zal ondanks de aanstelling van Driessen nog aan de bak moeten: de interim-trainer heeft niet de benodigde diploma's om een Eredivisie-club te leiden en de KNVB heeft slechts tot de winterstop dispensatie gegeven. "We gaan ons de komende periode beraden op de invulling van de technische staf voor de tweede seizoenshelft", kondigt Valckx aan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws