Linssen maakt korte metten met actie Vitesse-fans: 'Snap niet dat dit kan'

Linssen maakt korte metten met actie Vitesse-fans: 'Snap niet dat dit kan'

Gepubliceerd: zaterdag 16 november 2019 om 08:50za 16-11-2019 om 08:50

Bryan Linssen begrijpt dat Vitesse-fans kritisch zijn, maar ergert zich aan de manier waarop zij die uiten. De onrust neemt toe omdat Vitesse al drie keer achter elkaar verloren heeft. Met name trainer Leonid Slutsky krijgt er flink van langs.

Linssen adviseert de Vitesse-fans om voor Ajax of FC Barcelona te worden als zij spektakel willen zien. "Of bij wereldsterren. Dit is Vitesse", vertelt een felle Linssen in de Gelderlander.

"Ik begrijp de hunkering naar mooi voetbal", vervolgt Linssen. "Dat willen wij allemaal. De trainer, de spelers, het publiek. Maar dat lukt niet altijd. En uiteindelijk telt het resultaat. RKC krijgt de complimenten voor het spel. Maar ze halen geen punten. Dat is het ook niet. Ajax is het lichtende voorbeeld. Maar daar hebben ze in de zomer ook 80 miljoen euro geïnvesteerd. Vitesse heeft spelers van ander kaliber."

Vitesse-fans protesteerden tijdens het thuisduel met FC Groningen. Linssen snapt dat de aanhang een punt wil maken, maar noemt het 'niet sierlijk'. "Ik snap ook niet dat dit kan bij ons. Dat ze van de ene tribune zomaar door de corridor wandelen en naar de hoofdtribune optrekken. Dat vind ik schandalig. Ik word er niet benauwd van. Het hele team niet. Maar het kán gewoon niet."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Eens met Linssen?

(3004 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws