Vitesse-captain Linssen schaart zich achter Slutsky: 'Absoluut niet op dood spoor'

Vitesse-captain Linssen schaart zich achter Slutsky: 'Absoluut niet op dood spoor'

Gepubliceerd: vrijdag 15 november 2019 om 17:55vr 15-11-2019 om 17:55

Vitesse verloor zijn laatste drie duels in de Eredivisie, waardoor er sprake is van een kleine crisis in Arnhem. Aanvoerder Bryan Linssen schaart zich achter trainer Leonid Slutsky, die steeds meer onder vuur komt te liggen vanwege de afwachtende speelwijze.

"Er is geen sprake van dood spoor. Absoluut niet", benadrukt de 29-jarige aanvaller in gesprek met Omroep Gelderland. "Vorig jaar hadden we ook zo'n moment, maar we stonden wel in de finale van de play-offs. Ik kijk zelfs vol vertrouwen uit naar Sparta, want ik voel me gewoon goed."

Wel erkent Linssen dat het spel van Vitesse beter moet. "Er moet iets veranderen, maar niet direct in de speelwijze. Dan zal het namelijk niet ineens beter gaan. Je moet ook de spelers ervoor hebben die zo denken en zo opgeleid zijn."

Vitesse verloor achtereenvolgens van ADO Den Haag (0-2), FC Emmen (2-1) en FC Groningen (1-2). "We scoren in drie wedstrijden ook slechts twee keer. Dat is te weinig. We zullen de dingen die we moeten doen, beter moeten uitvoeren. Dat is de conclusie. Zowel verdedigend als aanvallend."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Slutsky nog steeds de juiste man op de juiste plaats

(3143 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws