Vermeulen 'betrapt' De Jong: PSV-directeur bij Jong Schotland-Jong Griekenland

Vermeulen 'betrapt' De Jong: PSV-directeur bij Jong Schotland-Jong Griekenland

Gepubliceerd: maandag 18 november 2019 om 15:59ma 18-11-2019 om 15:59

PSV-directeur John de Jong heeft de interlandbreak benut voor een reisje naar Edinburgh, weet Arno Vermeulen te melden. De NOS-commentator was op weg naar Belfast voor de interland tussen Noord-Ierland en Nederland en liep tijdens zijn reis De Jong tegen het lijf.

De PSV-directeur was getuige van de interland tussen Jong Schotland en Jong Griekenland. "Hij ging kijken, dat moet hij natuurlijk doen in zijn functie", aldus Vermeulen in de NOS Voetbalpodcast. "Als hij gaat kijken, mag je natuurlijk aannemen dat er toch al wat werk verricht is door zijn scouts. Toen dacht ik: dan moet hij toch op jacht zijn naar een linksback. Dat geeft wel aan dat onze Spaanse vriend in de winterstop vrijwel zeker teruggaat naar Valencia", doelt hij op huurling Toni Lato. "Want die club wordt toch wel erg onrustig van het feit dat hij niet speelt."

Vermeulen plaatst wel kanttekeningen bij zijn eigen theorie. "Het is wel erg jong blijkbaar, als hij daar een linksback gaat halen." NOS-collega Arman Avsaroglu vermoedt dat het gaat om Chelsea-talent Billy Gilmour, die overigens van origine een middenvelder is. "Ze hebben er eentje bij de Jong Schotten, die bij Chelsea onder contract staat toch? Zou kunnen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws