'Oranje terug naar Portugal in voorbereiding op EK; eerste oefenwedstrijd bekend'

'Oranje terug naar Portugal in voorbereiding op EK; eerste oefenwedstrijd bekend'

Gepubliceerd: donderdag 21 november 2019 om 07:13do 21-11-2019 om 07:13

Laatste update: donderdag 21 november 2019 om 08:09do 21-11-2019 om 08:09

Het Nederlands elftal kan zich voor gaan bereiden op het EK van 2020. Aangezien de vorm van het eindtoernooi steeds beter duidelijk wordt, Oranje speelt drie groepswedstrijden in de Johan Cruijff ArenA, kan Ronald Koeman beginnen met plannen.

Zo komt in de interlandperiode in maart Spanje op bezoek in de ArenA, zo weet De Telegraaf te melden. Daarnaast geeft de krant ook aan dat Nederland als voorbereiding op het EK een trainingskamp gaat houden in het Portugese Lagos. Hier kwamen de spelers van Oranje al eerder, want eerder tijdens dit jaar bereidde Nederland zich hier ook al voor op de finale van de Nations League. Lagos is voor het Nederlands elftal geen onbekende plek, want ook in het verleden zochten de Oranje-spelers de plaats al op als voorbereiding op het WK van 2014.

De KNVB heeft de oefenwedstrijd tegen Spanje nog niet bevestigd. Er staat in maart nog een oefenwedstrijd op de planning, maar van deze wedstrijd is de tegenstander nog niet bekend gemaakt. Wel gaf Koeman na de wedstrijd tegen Estland al aan dat het verdere programma van Oranje zo goed als vast ligt, alleen de contracten moeten nog getekend worden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws