Van Bommel ontkent berichtgeving Voetbal International: Is absoluut niet zo

Van Bommel ontkent berichtgeving Voetbal International: "Is absoluut niet zo"

Gepubliceerd: vrijdag 22 november 2019 om 19:17vr 22-11-2019 om 19:17

Laatste update: vrijdag 22 november 2019 om 19:42vr 22-11-2019 om 19:42

Mark van Bommel ontkent dat het niet botert tussen en hem en technisch directeur John de Jong van PSV. Voetbal International meldde vorige week dat Van Bommel en De Jong met elkaar botsen en dat 'de tent in de fik staat' bij PSV. Onzin, zegt de PSV-trainer.

"Dat is absoluut niet zo. Daarom is het hier zo rustig. Ik snap dat dat voor irritatie zorgt bij een aantal mensen", vertelde Van Bommel vrijdagmiddag op de persconferentie. "Samen met Toon (Gerbrands, algemeen directeur, red.) zijn we een driehoek die alles met elkaar bespreekt. Er is absoluut niets aan de hand. Het is mooi dat erover gesproken wordt. Dat betekent dat mensen het niet leuk vinden dat het rustig is."

Ook de sfeer binnen de technische staf van PSV is goed, zegt Van Bommel. PSV heeft de afgelopen zes duels niet weten te winnen. "Die is fantastisch. Dat is een vraag je die altijd stelt als je een aantal keren niet gewonnen hebt, maar de sfeer is gewoon goed."

"Je moet teleurgesteld zijn en jezelf afvragen wat er goed is gegaan. Dat bespreken we en dan moet je door naar de volgende wedstrijd. Je kunt niet in teleurstelling blijven hangen, anders ga je teleurgesteld de volgende wedstrijd in. Als je een paar wedstrijden achter elkaar verliest is de teleurstelling groter dan wanneer je één keer verliest."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws