'Ik denk zelfs dat we bij de beste vijf kunnen eindigen, waar we ook thuishoren'

'Ik denk zelfs dat we bij de beste vijf kunnen eindigen, waar we ook thuishoren'

24-11-2019 22:30
31

Samir Memisevic put vertrouwen uit het gelijke spel dat FC Groningen zondagmiddag verdiende tegen Feyenoord (1-1). De defensief ingestelde middenvelder van de noorderlingen denkt dat zijn ploeg dit seizoen hoge ogen kan gaan gooien.

Dankzij Luis Sinisterra kwam Feyenoord op voorsprong in Groningen, maar in de tweede helft knokte de thuisploeg voor een punt. Een rake strafschop van Memisevic bezorgde Groningen dat punt ook. "Ik ben er blij mee", reageert de doelpuntenmaker tegenover het Dagblad van het Noorden op de uitslag. "Wij hadden het initiatief, maar dat lieten zij ook toe. Al met al kan ik prima leven met een punt tegen een grote club als Feyenoord."

Het resultaat tegen de Stadionclub geeft Memisevic het vertrouwen dat zijn ploeg dit seizoen veel van zichzelf mag verwachten. "Hoe je het ook wendt of keert, het zijn toch altijd lastige wedstrijden (tegen Feyenoord, red.). Wij zijn op de goede weg. Ik denk dat we zelfs in de top vijf kunnen eindigen dit seizoen, daar waar FC Groningen thuishoort. Waarom niet? We hoeven voor geen enkele tegenstander bang te zijn."