Seuntjens maakt Graafschap-spelers met grond gelijk: 'Ga het niet meer aangeven'

Seuntjens maakt Graafschap-spelers met grond gelijk: 'Ga het niet meer aangeven'

25-11-2019 22:14
35

Ralf Seuntjens was na afloop van het verloren duel met Jong AZ woest op zijn medespelers. De Graafschap leed in Alkmaar de eerste competitienederlaag van het seizoen. De manier waarop bevalt Seuntjens (30) niet.

"Wat er niet lukte? Opbouwen. Als je continu wil blijven opbouwen, terwijl zij altijd drukzetten... We deden precies wat Jong AZ wilde", foetert Seuntjens voor de camera van FOX Sports. "Ik zei het nog in de rust: ga niet opbouwen. We bleven het doen. In het veld riep ik het 48 keer. Laten we zeggen één keer per minuut. Het heeft geen zin, ze luisteren niet. Het houdt voor mij dan op om nog meer te coachen."

Seuntjens hoopt dat de spelers van De Graafschap iets van hem aannemen. "Als ik iets aangeef in het veld, kun je daarnaar luisteren. Als je zo eigenwijs wil blijven, hoef ik voortaan ook niet meer te helpen en te zeggen: we kunnen het voortaan beter zo doen."

"Ik ben tenslotte pas dertig jaar, maar dat maakt verder niet uit. Dan hoef je daar niet naar te luisteren. Zo zit het nu in elkaar. Ik ga het niet meer aangeven."