Ibrahimovic zaait verwarring over toekomst en hint naar terugkeer in Zweden

Ibrahimovic zaait verwarring over toekomst en hint naar terugkeer in Zweden

26-11-2019 07:56 Laatste update: 08:17
25

Zlatan Ibrahimovic houdt de gemoederen dinsdagochtend bezig. De Zweedse superster plaatste een video op Instagram, waarin zijn naam achterop het shirt van Hammarby IF is te zien. Hij zou kunnen verwijzen naar een overstap naar de Zweedse club, maar daar worden vraagtekens bij geplaatst.

Ibrahimovic is transfervrij na zijn vertrek bij LA Galaxy. De 38-jarige aanvaller besloot zijn contract in de Verenigde Staten niet te verlengen. Hij wordt in Italiaanse media nadrukkelijk in verband gebracht met een terugkeer bij AC Milan. De oud-Ajacied speelde eerder van 2010 tot 2012 voor de Rossoneri

Hammarby heeft nog niet gereageerd op de mogelijke komst van Ibrahimovic. Het 'nieuws' wordt op Twitter met gemengde reacties ontvangen. Ibrahimovic wist de media in het verleden al vaker op het verkeerde been te zetten. Mogelijk gaat het om een reclamestunt. Hij heeft tien procent van de aandelen in handen van wedkantoor Bethard, dat tevens hoofdsponsor is van Hammarby.

Ook vorige maand wakkerde hij het transfervuurtje al aan met een boodschap op social media. 'Hey Spain, guess what? I'm coming back', liet hij weten. Ook toen bleek het om een actie van Bethard te gaan.

De Zweedse ster brak in eigen land door bij Malmö FF. Zijn lange loopbaan bracht hem vervolgens langs Ajax, Juventus, Internazionale, FC Barcelona, Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United en LA Galaxy. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@hammarbyfotboll

Een bericht gedeeld door Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) op