Voetbal International: Ajax heeft centrale verdediger (18) in het vizier

Voetbal International: Ajax heeft centrale verdediger (18) in het vizier

26-11-2019 11:31 Laatste update: 11:47
70

Ajax heeft Strahinja Pavlovic in het vizier. Dat meldt Voetbal International. Pavlovic is een achttienjarige centrale verdediger van 1,94 meter die onder contract staat bij Partizan Belgrado. Die club speelde tegen AZ in de Europa League.

VI meldt dat meerdere clubs geïnteresseerd zijn in Pavlovic. Daardoor is de kans klein dat Ajax hem voor een laag bedrag weg kan halen uit Servië. Pavlovic is letterlijk en figuurlijk een van de grote mannen bij Partizan. Hij speelde al veertig officiële duels voor zijn club. Zijn debuut voor Servië heeft hij nog niet gemaakt, al speelde Pavlovic wel tien interlands voor jeugdelftallen.

Het is niet duidelijk of Ajax inspeelt op een eventueel vertrek van Daley Blind of Joël Veltman. Veltman heeft nog maar een contract voor één seizoen en Blind maakte er nooit een geheim van nog een nieuw avontuur aan te willen gaan, al vindt hij het ook geen straf om langer bij Ajax te blijven, zo vertelde hij onlangs in Helden.

Ajax kocht afgelopen zomer Edson Álvarez als opvolger van Matthijs de Ligt, maar de Mexicaan speelt op het middenveld. De club heeft ook Perr Schuurs nog.