Been voelt weinig voor komst Vlap: 'Kökçü moet elke week voetballen'

Been voelt weinig voor komst Vlap: 'Kökçü moet elke week voetballen'

27-11-2019 10:14
60

Mario Been voelt weinig voor een eventuele komst van Michel Vlap naar Feyenoord. Vlap komt momenteel weinig aan spelen toe bij Anderlecht en zijn naam zingt dus rond in Rotterdam.

Mark van Rijswijk sneed dinsdagavond het onderwerp Vlap aan tijdens Voetbalpraat, waarop Been gedecideerd reageerde. "Wat doen we dan met Orkun Kökçü? Dat is zo’n speler die eindelijk weer eens uit de jeugdopleiding doorbreekt. Die moet toch geld gaan opleveren in de toekomst. Het is een jongen die elke week moet voetballen." Martijn Krabbendam sluit zich aan bij zijn collega en ziet nog een ander punt. "Anderlecht heeft acht miljoen betaald voor Vlap. Waarom zouden ze daar zomaar aan meewerken."

Leo Driessen counterde het tweetal en ziet de problemen van Vlap in België. "Hij zit op de bank, hij traint niet goed én hij valt niet goed in de smaak bij Frank Vercauteren. Ik zeg ook niet dat het lukt, maar vraag alleen of het een interessante optie is." Been blijft vervolgens bij zijn standpunt. "Hij heeft het goed gedaan en is net weg naar het buitenland. Als zo’n jongen gelijk weer terugkeert, is dat een brevet van onvermogen. Ik denk dat die jongen er alles aan wil doen om in België door te breken."