Club-spits heeft geen spijt van domme actie: 'Zei dat ze met tien verder moesten'

Club-spits heeft geen spijt van domme actie: 'Zei dat ze met tien verder moesten'

Gepubliceerd: woensdag 27 november 2019 om 12:56wo 27-11-2019 om 12:56

Club Brugge kwam dinsdagavond op het allerlaatste moment nog op 1-1 bij Galatasaray, maar zag na het vieren van die goal dat twee spelers werden weggestuurd. Doelpuntenmaker Krépin Diatta kreeg zijn tweede gele kaart omdat hij zijn shirt uittrok, maar heeft daar geen spijt van.

Het interesseerde de rappe aanvaller van Club niet dat hij zijn ploeg in de laatste minuten van het duel in Istanbul niet meer kon helpen. "Ik wist dat ik al geel had", vertelt Diatta tegenover Het Nieuwsblad. "Toen ik scoorde zei ik ook tegen mijn ploeggenoten dat ze met zijn tienen verder moesten spelen en geen tegengoal meer moesten krijgen."

Daar slaagden de Belgen in, maar niet dankzij Diatta. "Ik werd de hele wedstrijd uitgejoeld en uitgefloten door fans van Galatasaray. Door het uittrekken van mijn shirt wilde ik tegenover hen bewijzen dat ik mentaal sterk was."

Ook Clinton Mata, de rechtsback van Club Brugge, kreeg zijn tweede gele kaart. Hij trapte de cornervlag doormidden en mocht na het meejuichen ook vertrekken. "Ik had niet zo moeten reageren, maar het kwam door de intense sfeer in het stadion. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws