'Leverkusen wil Ajax te snel af zijn en doet miljoenenbod op Palacios'

'Leverkusen wil Ajax te snel af zijn en doet miljoenenbod op Palacios'

Gepubliceerd: donderdag 28 november 2019 om 07:04do 28-11-2019 om 07:04

Laatste update: donderdag 28 november 2019 om 09:16do 28-11-2019 om 09:16

Ajax krijgt serieuze concurrentie in de strijd om Exequiel Palacios. Technisch directeur Simon Rolfes van Bayer Leverkusen is momenteel in Argentinië om een miljoenendeal te sluiten met zijn werkgever River Plate.

Dat melden Kicker en TyC Sports. Ajax werd dinsdag in verband gebracht met Palacios en zou volgens de berichtgeving een bod willen neerleggen op de viervoudig international van Argentinië. Bayer laat echter niets aan het toeval over en lijkt een duidelijke voorsprong op Ajax te hebben.

Volgens TyC Sports heeft de Duitse club dertien miljoen euro op Palacios geboden. In het contract van de middenvelder, dat tot 2021 doorloopt, staat een vertrekclausule van vijftien miljoen euro. Het is dus nog maar de vraag of het door Bayer geboden bedrag genoeg is.

Kicker meldt juist dat Palacios twintig miljoen moet kosten. Beide media melden niets over eventuele concurrentie van Ajax. Zeker lijkt wel dat Ajax flink gas moet geven voor Palacios wil de club hem naar Amsterdam halen.

De kans is groot dat Leverkusen Kai Havertz na dit seizoen kwijtraakt. Daarnaast loopt het contract van Charles Aranguiz af. Palacios moet de selectie van de club van trainer Peter Bosz van vers bloed voorzien.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws