PSV-aankopen imponeren niet: 'Kan er niet eentje noemen die een versterking is'

PSV-aankopen imponeren niet: 'Kan er niet eentje noemen die een versterking is'

Gepubliceerd: zaterdag 30 november 2019 om 07:47za 30-11-2019 om 07:47

Laatste update: zaterdag 30 november 2019 om 08:23za 30-11-2019 om 08:23

Aad de Mos vindt dat PSV in de winterse transferperiode de transfermarkt op moet. Hij ziet dat er met Angeliño, Hirving Lozano en Luuk de Jong veel kwaliteit vertrokken is, terwijl er geen goede aankopen voor terug zijn gekomen.

"Het vertrouwen is er niet, wat er wel was met spelers als Angeliño, Hirving Lozano en Luuk de Jong", begint De Mos tegen De Telegraaf. "Er zit iets onsamenhangends in en ik zie weinig spirit. Sinds de 60e minuut in Utrecht, na die rode kaart van Nick Viergever, is dat erin gekomen. Het lijkt wel of PSV al aan het einde van het seizoen zit. Als een citroen die uitgeknepen is. Dan moet je doorselecteren."

De spelers die in de zomer de gelederen van PSV kwamen versterken kunnen De Mos niet bekoren. "Van de acht aankopen die er gedaan zijn, kan ik er niet eentje noemen die een versterking is. Als je dat vergelijkt met Ajax, dan pakken Promes en Martinez vol de schijnwerpers. Schuurs dient zich nu aan. Hoe de linksbackpositie bij PSV bijvoorbeeld is ingevuld, is natuurlijk een lachertje."

De Mos ziet dan ook maar één oplossing in Eindhoven. "Er zal veel geïnvesteerd moeten worden, in de winterstop moet er zeker al iets gedaan worden. Er moet heel goed materiaal gehaald worden om weer dichter bij AZ en Ajax te komen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws