PSV grijpt mis: NAC-talent tekent eerste profcontract in Rat Verlegh Stadion

PSV grijpt mis: NAC-talent tekent eerste profcontract in Rat Verlegh Stadion

Gepubliceerd: zaterdag 30 november 2019 om 09:30za 30-11-2019 om 09:30

Laatste update: zaterdag 30 november 2019 om 09:35za 30-11-2019 om 09:35

Gylermo Siereveld heeft zijn eerste profcontract bij NAC Breda getekend. De zeventienjarige centrale verdediger staat nu tot medio 2022 onder contract in Breda. PSV was geïnteresseerd in Siereveld, maar lijkt dus naast de diensten van de verdediger te grijpen.

De Eindhovenaren hebben een aantal keer contact gezocht met de vader van Siereveld, die de contractzaken van zijn zoon regelt. Dat meldt BN De Stem. Een overstap lijkt er niet te komen, want Siereveld heeft zich dus langer verbonden aan de club uit Breda. NAC heeft zo veel vertrouwen in Siereveld junior dat hij in januari mee mag op trainingskamp naar Portugal met de eerste selectie en de bedoeling is dat hij na de winterstop aansluit bij het eerste elftal van de club. 

NAC heeft achterin problemen vanwege de absentie van Nacho Monsalve en heeft voor de positie centraal achterin alleen Roger Riera, Colin Rösler en Jan Paul van Hecke. Eerder tekenden drie andere jeugdspelers al een profcontract bij NAC: middenvelders Sabir Agougil en Yassine Azzagari en keeper Bart Verbruggen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws