ADO 'komt boven de streep': 'Kunnen ons allemaal de tering en pleuris in schelden'

ADO 'komt boven de streep': 'Kunnen ons allemaal de tering en pleuris in schelden'

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 08:12zo 01-12-2019 om 08:12

Laatste update: zondag 1 december 2019 om 08:15zo 01-12-2019 om 08:15

Tom Beugelsdijk geeft aan dat Alfons Groenendijk niet de oorzaak is van de slechte resultaten bij ADO Den Haag. De verdediger vindt dat de spelers het beter moeten doen, maar is ervan overtuigd dat ADO aan het einde van het seizoen boven de degradatiestreep staat.

"Daar word ik moe van, van dat soort verhalen", begint Beugelsdijk voor de camera van Omroep West als hem gevraagd wordt naar de situatie van trainer Groenendijk. "Wij staan in het veld en wij spelen als een drama. Daar heeft niemand, echt niemand anders iets mee te maken. Wij laten elkaar vallen. Als ik niet kort genoeg dek, kan niemand anders daar wat aan doen."

Tegen Heracles leek het er geen moment op dat ADO een resultaat zou halen. Beugelsdijk zag dat ook en laat dat in niet mis te verstane woorden weten. "Ik speelde een klotewedstrijd en de andere tien speelden ook een klotewedstrijd. Verder kan niemand daar wat aan doen. Ze kunnen ons allemaal de tering en pleuris in schelden. Wij gaan dit goedmaken, wij komen boven de streep."

ADO was het na de 1-0 van Heracles even helemaal kwijt. Beugelsdijk lijkt ook niet te weten waardoor dat komt. "Deze nederlaag geeft een verschrikkelijk gevoel. Dit is dramatisch, het viel als een kaartenhuis in elkaar. Ik heb daar op dit moment ook geen verklaring voor", sluit een hevig teleurgestelde Beugelsdijk af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws