Van de Beek over nachtelijke vuurwerkshow: 'Siem werd er ook wakker van, haha'

Van de Beek over nachtelijke vuurwerkshow: 'Siem werd er ook wakker van, haha'

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 17:59zo 01-12-2019 om 17:59

Voor de spelers van Ajax verliep de voorbereiding op het uitduel met FC Twente rumoerig: terwijl de spelers overnachtten in een hotel, werd er vuurwerk afgestoken. Donny van de Beek werd er wakker van, liet hij na de uiteindelijke 2-5 zege weten aan Veronica Inside.

De middenvelder uit Nijkerkerveen kon uiteindelijk wel lachen om de actie. "Ik werd er wel even wakker van, moet ik zeggen. Daarna kon ik wel weer heel makkelijk doorslapen, maar het was wel vlakbij mijn raam, haha", lacht hij voor de VI-camera. "Of het lang duurde? Nee, viel wel mee. Maar het was wel een aardige knalpot. Ik lag met Siem de Jong op een kamer, die werd ook wakker. Maar uiteindelijk sliepen we snel door."

Desondanks had Ajax moeite om op gang te komen in Enschede en moest het al snel een 2-0 achterstand repareren. De regerend landskampioen won echter alsnog ruim, mede dankzij drie goals van Noa Lang. "Mooi, ja. Ik ben blij voor hem", aldus Van de Beek. "Ik kan heel goed met hem opschieten. Hij wacht natuurlijk al heel lang op zijn kans, dat is ook niet altijd makkelijk. Mooi dat ze het gelijk laten zien, áls ze dan de kans krijgen.

"

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws