Kluivert trots: Hij is vanaf dag één dat hij bij Ajax is gekomen mijn broer

Kluivert trots: "Hij is vanaf dag één dat hij bij Ajax is gekomen mijn broer"

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 06:52ma 02-12-2019 om 06:52

Justin Kluivert is apetrots op Noa Lang. De twintigjarige aanvaller luisterde zondag zijn basisdebuut bij Ajax op met een hattrick tegen FC Twente (2-5). Ook in Italië was dat nieuws.

Kluivert zag enkele uren voor AS Roma - Hellas Verona op zijn iPad hoe Lang drie keer scoorde voor Ajax. "Ik vind het echt gruwelijk voor hem", reageert Kluivert in De Telegraaf. De twee zijn meer dan boezemvrienden. "Hij is vanaf dag één dat hij bij Ajax is gekomen mijn broer. We zijn vijf of zes keer met elkaar op vakantie geweest. Ik zal altijd voor hem klaar staan en weet dat Noa dat ook voor mij doet."

Kluivert ziet dat er een mooie carrière in het verschiet ligt voor Lang. "Zijn kwaliteit is dat hij weet wat hij kan en daar honderd procent voor gaat. Hij heeft de potentie om uit te groeien tot een topspeler", analyseert de aanvaller van Roma, die zondagavond zélf ook trefzeker was. In Verona opende hij de score en leidde hij zijn ploeg naar een 1-3 overwinning.

"Samen Kerstmis gevierd in Rome"
Lang sprak zondag na Twente - Ajax ook over Kluivert in De Telegraaf. "We waren altijd samen en hebben de trainers met ons gedrag wel wat grijze haren bezorgd, denk ik. Afgelopen jaar heb ik in Rome Kerstmis bij Justin gevierd en ik spreek hem nog elke dag. Ik zag al een berichtje van hem."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws