Van der Meijde tipt Emmen-uitblinker: 'Moet naar FC Utrecht of Feyenoord gaan'

Van der Meijde tipt Emmen-uitblinker: 'Moet naar FC Utrecht of Feyenoord gaan'

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 17:15ma 02-12-2019 om 17:15

Mark van Bommel heeft last van de spanning nu PSV in crisis verkeert. Dat stelt Andy van der Meijde. Hij is het echter niet eens met de lezing van FOX Sports-analist Kenneth Perez dat de trainer van de Eindhovenaren 'te zacht' is.

"Dat is-ie echt niet hoor", zegt de rechtsbuiten, die Van Bommel kent van Oranje, tegen VTBL. "Alleen naar buiten toe, om zijn spelers te beschermen. Maar geloof maar dat het in de kleedkamer dondert. Zo was hij als speler toch ook? Een echte winnaar. Deze situatie bij PSV moet hem daarom enorm pijn doen."

Van der Meijde zag tijdens het uitduel bij FC Emmen (1-1) de spanning bij Van Bommel. "Zo'n grote speler, moet zich nu even bewijzen bij Emmen-uit. Van dat soort potjes hangt zijn carrière af. Onvoorstelbaar. Hij houdt zich naar buiten toe heel groot, maar hij weet heel goed dat hij moet gaan presteren. Anders vliegt hij eruit. Ik gun het hem overigens niet hè, Mark is een goeie gozer. Maar hij weet dat het zo werkt."

Glenn Bijl
Aan de zijde van de thuisploeg viel Glenn Bijl op. "Wat een mannetje! Zo zie je ze niet veel. Hij lijkt maling aan alles te hebben en lekker zijn ding te doen. FC Emmen - PSV was echt zíjn wedstrijd. Maakt-ie zijn mooiste goal ooit, wordt-ie afgekeurd, haha! Dat was overigens wel een teken dat hij echt goed kan voetballen. Hij zag heel snel waar de keeper stond en rondde het prachtig af. FC Groningen zal zich wel achter de oren krabben."

Van der Meijde heeft nog wel transferadvies voor de rechtsback. "Bijl moet lekker naar FC Utrecht, als Sean Klaiber weggaat. Of Feyenoord! Waarom niet? Hij is een harde werker, die nooit opgeeft. Daar houden ze wel van in De Kuip."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws