Perez kritisch: 'Past niet bij een trainer als Van Bommel en club als PSV'

Perez kritisch: 'Past niet bij een trainer als Van Bommel en club als PSV'

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 23:58zo 01-12-2019 om 23:58

Kenneth Perez begrijpt niets van de aanpak van Mark van Bommel bij PSV. De trainer gaf na het gelijkspel tegen FC Emmen aan dat hij zijn team één helft geweldig had zien voetballen, maar Perez vindt dat de trainer een keer met zijn vuist op tafel moet slaan.

"Ik begrijp wat hij zegt, ik begrijp ook wat hij bedoelt. Hij wil niet teveel druk op het elftal", begint Perez bij FOX Sports. "Ik hoor hier gewoon een trainer van een club uit de subtop praten. Dit hoort helemaal niet bij Van Bommel. Ik mis toch wel de kritische blik op het spel en zijn selectie." Perez vond de uitspraken van Van Bommel na de wedstrijd tegen Emmen 'niet kunnen'. "Dit past niet bij een trainer als Van Bommel en een club als PSV. Het is een topclub, het is topvoetbal, het is spelen om in de Champions League te komen."

Vooral het feit dat Van Bommel tevreden is over één helft goed voetbal tegen teams als Emmen steekt de analist. "Als de spelers gaan denken: we hebben toch een helft goed gespeeld tegen Heerenveen, dat is de lat op dit moment. Dan wordt de lat dus ook zo laag dat je hem niet meer omhoog kan leggen", sluit Perez af.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws