Ihattaren staat achter 'toptrainer' Van Bommel: 'Het ligt aan ons, de spelers'

Ihattaren staat achter 'toptrainer' Van Bommel: 'Het ligt aan ons, de spelers'

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 23:35zo 01-12-2019 om 23:35

Mohamed Ihattaren heeft nog steeds het volste vertrouwen in trainer Mark van Bommel. PSV speelde zondagavond met 1-1 gelijk op bezoek bij FC Emmen, waardoor de slechte reeks van de Eindhovenaren maar niet doorbroken wordt.

"Ik hoor alleen maar dat het aan de trainer ligt, dat is te makkelijk", begint Ihattaren na de wedstrijd tegen het Eindhovens Dagblad. "Het ligt niet aan hem, het ligt aan ons, de spelers. Wij doen het op het veld." Ihattaren vindt Van Bommel een 'toptrainer' en kent geen enkele twijfel: de selectie en de staf gaan dit recht trekken. "Hij houdt ons ook gewoon scherp, in alles. We trainen ook goed, alles is top. Nogmaals: het ligt niet aan de trainer." 

De middenvelder dacht echt dat PSV tegen Emmen een eind ging maken aan de slechte reeks. "Als je 1 wedstrijd verliest doet het al pijn, dan weet je wel hoe ik me voel na deze serie. Als ik mijn kans vlak voor rust afmaak, is het ook een hele andere wedstrijd. Dan is het 0-2 en gaan zij anders denken." Toen Emmen op gelijke hoogte kwam leek PSV de kluts even helemaal kwijt. "Dat mag geen excuus zijn. Je moet doorgaan. Het is nu makkelijk praten, maar wij moeten het op het veld doen", sluit Ihattaren af.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws