Venomenema verpietert in Almere: 'Misschien is het handig om terug te gaan'

Venomenema verpietert in Almere: 'Misschien is het handig om terug te gaan'

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 15:55di 03-12-2019 om 15:55

Nick Venema werd deze zomer door FC Utrecht verhuurd aan Almere City, maar komt in Flevoland minder aan spelen toe dan gedacht. De jonge spits, die vorig seizoen als invaller vaak indruk maakte voor het eerste elftal van de Domstedelingen, twijfelt over zijn toekomst.

Venema had in eerste instantie moeite om zich aan te passen aan de speelwijze van Almere City. "4-4-2 op lijn, dat was ik niet helemaal gewend", zegt de jonge goalgetter tegenover RTV Utrecht. "Op een gegeven moment wen je daaraan, maar helaas heb ik nog niet echt gebracht wat ik zou moeten brengen. Het was de bedoeling dat ik hier veel zou spelen en belangrijk zou zijn, maar dat komt er tot nu toe nog niet helemaal uit."

'Venomenema' weet niet of hij een clausule in zijn contract heeft die hem in de winterstop al naar Utrecht terug kan doen keren, maar denkt er wel over na. "Als het zo blijft kun je kijken of het handig is om in de winter terug te keren. Je wil zeker weten dat je ergens speelt. Het is nog niet door mijn hoofd gegaan dat ik echt terug wil, maar je gaat wel nadenken of je hier nog in de basis gaat beginnen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws