'Edward is al heel vaak noodoplossing geweest, dus ik snap dat hij nu nee zegt'

'Edward is al heel vaak noodoplossing geweest, dus ik snap dat hij nu nee zegt'

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 17:41di 03-12-2019 om 17:41

Mohammed Allach, de technisch directeur van Vitesse, geeft toe dat de Arnhemmers in eerste instantie hoopten dat Edward Sturing interim-trainer van de club wilde worden. Toen het clubicoon daar vriendelijk voor bedankte kwam Joseph Oosting in beeld.

Sturing was al vaak noodoplossing bij Vitesse en kreeg ook na het ontslag van Leonid Slutsky bezoek van Allach. "We zijn in eerste instantie inderdaad bij Edward geweest", zegt hij tegenover FOX Sports. "Wat mij betreft was dat ook een logische oplossing. Iedereen kon dat wel zien aankomen en dat snap ik ook heel goed."

De technisch directeur van Vitesse werd echter met een 'nee' naar huis gestuurd. "Edward gaf aan dat hij het deze keer niet ad-interim wilde doen", vertelt Allach over het gesprek met Sturing. "Dat heeft hij al heel vaak gedaan voor deze club, dus dat begrijp ik ook wel. Toen zijn we dus bij Joseph Oosting uitgekomen."

Oosting is al langer werkzaam bij Vitesse en speelt een belangrijke rol in de jeugdopleiding van de Arnhemmers op Papendal. Komend weekend zit hij op de bank wanneer de club in de eigen GelreDome tegen Feyenoord speelt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws