Faber zegt niets over proefspeler bij PSV: 'Dat is voor de volgende uitzending'

Faber zegt niets over proefspeler bij PSV: 'Dat is voor de volgende uitzending'

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 20:18di 03-12-2019 om 20:18

Mauro Júnior is in uitstekende vorm bij Heracles Almelo. De PSV-huurling keerde vorige week even terug in Eindhoven, waar hij een bezoek bracht aan de Herdgang. Ernest Faber geeft aan dat er ten tijde van zijn bezoek een Braziliaanse speler op de proef was bij de club.

"Hij is vorige week nog bij ons geweest, op de Herdgang", begint Faber in gesprek met PSV TV. "We hadden nog een speler uit Brazilië die bij ons op stage was. Hij had even contact, kwam de trainers even gedag zeggen. Dat was leuk, leuk voor jeugdspelers en voor hemzelf." Faber ziet dat Mauro Júnior het uitstekend doet in Almelo. "Hij heeft een verstandige keuze gemaakt om lekker veel te gaan voetballen. Hij doet het goed, hij scoort."

Mauro Júnior is dit seizoen belangrijk voor Heracles en maakte onder meer twee treffers in de zeer beladen derby tegen FC Twente in de Grolsch Veste (3-2). Over de proefspeler die bij PSV op de proef was vorige week wilde Faber nog niet teveel kwijt. "Dat is voor de volgende uitzending", sluit hij lachend af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws