Grote hint van Zlatan: Ik ga naar een club die weer veel moet gaan winnen

Grote hint van Zlatan: "Ik ga naar een club die weer veel moet gaan winnen"

Gepubliceerd: woensdag 4 december 2019 om 07:04wo 04-12-2019 om 07:04

Laatste update: woensdag 4 december 2019 om 07:48wo 04-12-2019 om 07:48

Alles wijst er inmiddels op dat Zlatan Ibrahimovic op korte termijn terugkeert in Italië. De Zweedse spits spreekt zich uit in een interview met magazine GQ Italia.

"Ik ga naar een club die weer veel moet gaan winnen, die weer geschiedenis moet schrijven en op zoek is naar een nieuwe uitdaging", vertelt Zlatan. "Alleen op deze manier kan ik gemotiveerd genoeg raken om jullie te verrassen. Als voetballer draait het niet alleen om het kiezen van een club, er zijn ook andere factoren die belangrijk zijn. Mijn familie is ook erg belangrijk. Ik zie jullie snel in Italië."

Zlatan speelde in Italië voor alle topclubs: Juventus, Internazionale en AC Milan. Volgens diverse Italiaanse media is hij op weg naar Milan, maar ook Bologna zou nog steeds interesse in hem hebben.

Zlatan speelde de afgelopen anderhalf jaar in de Major League Soccer. De Amerikaanse competitie heeft hem veel plezier opgeleverd. "Ik ben blij met mijn periode bij LA Galaxy. Vooral omdat mensen zeiden dat ik na mijn blessure niet meer in de top zou kunnen spelen."

"Ik heb ze laten zien dat ik nog steeds in staat ben om het verschil te maken. De MLS moet nog steeds groeien op technisch en tactisch niveau. Ze rennen veel, maar zijn het niet gewend om met hun voeten te spreken. Bij de traditionele Amerikaanse sporten gebruik je je handen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws